Головна » На правах реклами » Як продати криптовалюту на Binance Р2Р?
На правах реклами

Як продати криптовалюту на Binance Р2Р?

Поділіться з друзями - підтримайте проект

Print Friendly, PDF & Email

У нещодавній статті на сайті ЦеКрипто вже розповідалося, що потрібно для початку P2P торгівлі, які є вимоги до акаунту та як його налаштовувати. Зараз ми дізнаємося, як можна продавати криптовалюту. Найважливіша умова для продажу криптовалюти на P2P: вона має бути на гаманці поповнення, а не на спотовому балансі. 

Здійснення депозиту з іншого сервісу

Інколи вам необхідно буде здійснювати криптовалютні депозити з різних серверів, про які можете дізнатися з наших статей за посиланням https://tsecrypto.com/courses/. Це потребує поповнення вашого балансу на Binance. Для цього варто перейти до розділу “Фіат і спорт” та натисніть на “Депозит”. Після успішного зарахування криптовалюти на ваш баланс, потрібно буде здійснити переказ з основного гаманця на гаманець поповнення. Для цього:

  1. Натисніть на кнопку “Переказ”;

  2. Оберіть гаманець, який ви збираєтеся поповнити;

  3. Укажіть суму, яку необхідно переказати на Р2Р;

  4. Підтвердіть цей переказ.

Як продати криптовалюту на Binance P2P? 

  1. Зайдіть на основну сторінку Binance;

  2. Оберіть розділ “Продаж”;

  3. Зважте, що всі рекламні оголошення мають вже вказану ціну, кількість криптовалюти, яку користувач може придбати, і мінімальний/максимальний ліміти за транзакцію. Після детального розгляду параметрів оберіть найкращу пропозицію та натисніть на кнопку “Продати”.

  4. Ретельно перегляньте “Умови угоди”, де написана додаткова інформація від покупця. Цьому розділу має приділятися особлива увага, бо якщо умови покупця вам не подобаються, ви можете одразу знайти інше оголошення. Коли умови пропозиції не порушують Політику Транзакцій, то відкриття угоди означає автоматичне прийняття цих умов продавцем. 

Уважно! Користувачі не можуть стягувати власні комісії у додаток до основних. Ціна певного оголошення остаточна та одразу рахує з усіма можливими комісіями для міжрегіональних та міжбанківських переказів. До того ж продавець може користуватися тільки вказаним методом оплати. Якщо умови ігноруються покупцем, продавець може відмовитися від угоди (для цього потрібно подати апеляцію).

  1. Оберіть потрібне оголошення;

  2. Вкажіть кількість криптовалюти, яку ви бажаєте продати, або суму фіатної валюти, яку ви бажаєте отримати. Амбасадорські програми – це чудовий варіант для заробітку криптовалюти, яку можна буде продати. Для цього необхідно знати, хто такий амбасадор та як ним можна стати.

  3. Натисніть “Продати” для розміщення замовлення.

На що звернути увагу 

  • на час – термін оплати, за який покупець має здійснити платіж (цей час визначає сам продавець, може бути від 15 хвилин до 6 годин);

  • на метод оплати – використовувати можна тільки той метод, який був вказаним в оголошенні. Якщо в певній пропозиції кнопка “Продати” недоступна, а система просить обрати способи оплати – значить, ваші додані методи взагалі не сходяться з методами покупця. Є два варіанти, як це вирішити: або додайте інші реквізити, або оберіть іншу пропозицію.

Після підтвердження відкриється ордер, де ви побачите термін оплати, за який потрібно завершити платіж. Якщо з’являються будь-які питання, скористайтеся вбудованим чатом. Як тільки покупець здійснює переказ на зазначені у вашому особистому кабінеті реквізити, замовлення буде відзначене як оплачене.

Як безпечно завершити угоду?

Щоб не потрапити на скамерів, необхідно бути уважним та в будь-якому випадку не переказувати криптовалюту до отримання грошей на ваш баланс. Ні поспіх, ні чеки з підтвердженням переказу, ні будь-які інші аргументи не мають бути причиною того, що ви вирішили надіслати активи. Краще зайвий раз перевірити ваш банківський рахунок та переконатися, що кошти від покупця вже надійшли вам. Тільки після перевірки можна натиснути на кнопку “Підтвердити переказ”. 

Після підтвердження скасувати угоду вже неможливо. Якщо продавець випадково підтвердив оплату замовлення, а гроші не отримав – необхідно подати апеляцію до служби підтримки. Оператор розгляне дане замовлення та допоможе правій стороні. Тобто якщо під час розгляду техпідтримки доведе, що покупець не надіслав кошти, замовлення скасовується, а продавець поверне свої криптовалютні активи.


Поділіться з друзями - підтримайте проект