Головна » На правах реклами » Автоматичне погодження кредиту: реально чи ні
На правах реклами

Автоматичне погодження кредиту: реально чи ні

Поділіться з друзями - підтримайте проект

Print Friendly, PDF & Email

Уявіть собі ситуацію: вам необхідно терміново відремонтувати машину чи страшенно сподобалася сукня в магазині, а до зарплати ще далеко. Що ж робити? Дієвим варіантом може стати оформлення позики. Але інколи це досить складний та довгий процес. Фінансова компанія Є ГРОШІ надає можливість взяти займ на вигідних умовах з автоматичним погодженням кредиту. Більше не потрібно шукати в інтернеті інформацію за запитом «кредит онлайн на картку без відмови і без перевірки кредитної історії», звертайтеся до Є ГРОШІ. Детальні подробиці кредитування в компанії – далі в матеріалі. 

Автоматизована система скорингу: ключ до швидких кредитних рішень

З метою мінімізації участі людського фактора та пришвидшення процесу прийняття рішень компанія Є ГРОШІ використовує автоматизовану систему скорингу для розгляду заявок кредитувальників. Система скорингу використовує складні алгоритми для оцінки можливості видачі позики конкретній особі. Проходячи анкетування, людина залишає про себе докладні дані, які допомагають системі сформувати рішення. Всього близько 5 хвилин займає процес схвалення заявки та зарахування коштів на картку в компанії Є ГРОШІ. Система безпечна та повністю автоматизована. Це дозволяє уникнути тривалих перевірок вручну. Окрім того, застосування такого інструменту дає можливість розглядати заявки цілодобово без вихідних. 

Що потрібно для оформлення кредиту в компанії Є ГРОШІ

Оформити автоматичний кредит онлайн від Є ГРОШІ можна будь-якому громадянину України віком від 18 років. Для цього знадобиться доступ до мережі, гаджет, картка українського банку, паспорт та ІПН. Далі необхідно здійснити такі кроки:

  1. Зареєструватися та отримати доступ до Особистого кабінету. Зручним варіантом може стати використання BankID для цього. 
  2. Вибрати суму позики та термін кредитування.
  3. Подати заявку. Якщо ви хочете отримати кредит онлайн без відмов і дзвінків, варто ретельно перевірити актуальність та правдивість інформації в анкеті, впевнитися, що документи та банківська картка дійсні. Не зайвим буде переглянути вказані дані на наявність хибодруків чи помилок. 
  4. Верифікувати банківську картку. Ця процедура проводиться з метою захисту від шахрайства. На рахунку тимчасово блокується невелика сума коштів, далі на телефон прийде повідомлення зі спеціальним кодом, який необхідно ввести на сторінці верифікації.
  5. Підписати договір. Після детального ознайомлення з умовами клієнту буде надіслано два повідомлення для підпису паспорта та самого договору. Після натискання кнопки «Приймаю умови» очікуйте кошти на вашій картці. 

Швидкість та легкість отримання, цікаві кредитні продукти, вигідні умови та розгляд заявок 24/7 роблять кредитування в компанії Є ГРОШІ чудовим способом здійснити омріяну покупку чи впоратися з непередбачуваними життєвими ситуаціями.


Поділіться з друзями - підтримайте проект